Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Neacordarea de prioritate face victime!

ro

25 Nov, 2013 17:01 2570 Marime text
Un sportiv de performanţă a provocat un grav accident de circulaţie, seara trecută în centrul Constanţei. Trei persoane au ajuns la spital, după ce a pătruns cu maşina într-o intersecţie şi a  lovit un taxi care a ricoșat într-un alt vehicul. În urma impactului, autoturismul sportivului a luat foc, iar pasagerii din taxi au rămas încarcerați. Accidentul a avut loc imediat după lăsarea serii, într-o zonă foarte circulată din centrul Constanței. Din cauza neatenției, sportivul Sebastian Agrigoroșoaei, care conducea mașina unei firme de pază, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate unui taxi. În urma impactului, vehiculul condusă de sportiv a luat foc, iar taxiul a ricoşat într-un alt autoturism. Martorii au filmat întreaga scenă.
“Autoturismul Dacia Logan de culoare albă, aparținând unei firme de pază, circula dinspre strada Cuza Vodă către strada Mihai Viteazu, iar la intersecție nu respectă semnificația indicatorului oprire, intrând în coliziune cu autoturismul marca Dacia Logan aparținând unei firme de taxi care circula dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Ferdinand, aceasta din urmă fiind proiectată în autoturismul marca Volkswagen”, a declarat Alexandru Buzescu, subinspector Poliția Rutieră.

Pentru salvarea celor doi pasageri dintre fiarele contorsionate ale  taxiului,  a fost nevoie de intervenția pompierilor militari.
“Ne-am deplasat la fața locului cu o autospecială cu echipaj complet și descarcerare [...] am intervenit cu sculele din dotare, și am extras două persoane încarcerate în Loganul taxi [...] au fost predate colegilor de la Ambulanță”, a declarat Marius Odagiu, Căpitan Șef Gardă intervenție.
Fostul campion național la lupte greco-romane nu a fost rănit. A rămas fără permis şi este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. La spital a mai ajuns şi un pasager din maşina lovită, care și-a fracturat brațul în urma impactului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii