Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Miting anti-eutanasiere la Constanța

ro

15 Sep, 2013 22:16 3790 Marime text
Constanțenii si-au exprimat nemulțumirile în mod paşnic, prin intermediul unui flash-mob organizat la Casa de Cultură din municipiu. Peste 30 de constănțeni au protestat împotriva legii ce permite eutanasierea câinilor fără stăpân, care nu sunt adoptați sau revendicați în 14 zile de când ajung în adăposturi.
 

“Scopul este ca toți oamenii să înțealeagă că legea care a fost aprobată încalcă dreptul la viață. Există o grămadă de soluții la îndemâna oricui, dar pe care guvernanții le ignoră. Cea mai benefică soluție ar fi obligarea de cipare a tuturor animalelor cu stăpân sau fără stăpân și amenzi mari pentru abandon.” a declarat Cristina Laura Andrei, organizator protest.
 
Flash-mobul organizat în semn de protest s-a desfășurat timp de 15 minute. Protestatarii au militat pentru sterilizarea animalelor fără stăpân.
 
„Este un început al protestelor, este vorba de niște legi inumane, o încălcare a democrației, a legilor internaționale, este vorba de o crimă. Ne vom strânge din ce în ce mai mulți, îi vom sancționa pe acești oameni politici care susțin această lege și vor răspunde inclusiv penal.” a precizat Codruț Burdujan, realizator emisiuni.
 
Acțiunile de protest vor continua și în perioada următoare la Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii