Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Meditații gratuite

ro

06 Sep, 2014 17:53 1669 Marime text
Sesiuni speciale de pregătire pentru absolvenții de clasa a 12-a. Începând cu luna octombrie, elevii din județul Tulcea vor avea posibilitatea să aprofundeze materiile pentru examenul de bacalaureat.
Absolvenţii de liceu care nu au promovat examenul de bacalaureat anul acesta, dar şi elevii claselor a XII-a, se vor putea pregăti în cadrul unor sesiuni speciale de meditaţii ce se vor desfăşura în cadrul şcolilor.
Astfel de sesiuni de pregătiri speciale au avut loc şi în anii anteriori şi au avut efect, având în vedere că procentul de promovare a examenului de bacalaureat a crescut anul acesta la nivelul județului Tulcea. Fiecare şcoală îşi va face propriul program de meditaţii și de recuperare.
Sesiunile de pregătire sunt stabilite în urma consultărilor cu conducerea şcolilor şi cu profesorii de specialitate, începând din luna octombrie.
Alte măsuri speciale pentru creşterea procentul de promovare la examenul de bacalaureat sunt: desfăşurarea unor inspec­ţii speciale în şcoli, verificarea materialelor didactice şi a nivelului de pregătire a elevilor.
 
Sursă foto: verticalonline.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii