Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Lotul pentru Grecia

ro

01 Sep, 2014 16:16 1913 Marime text
Selecționerul Victor Pițurcă și-a ales lotul cu care va aborda primul meci din preliminarile Euro 2016. Pentru partida din deplasare, cu Grecia, Piți a ales 23 de jucători, dintre care 3 sunt portari. Aceștia s-au reunit în această dimineață, la Mogoșoaia.

Primul meci din preliminarile Euro 2016 se apropie cu pași repezi. Duminică, 7 septembrie, pe stadionul Karaiskakis, din Atena, este programată partida Grecia - România. Pentru acest prim examen, selecționerul Victor Pițurcă a apelat la un lot alcătuit din 23 de jucători, dintre care 3 sunt portari. În lot nu au apărut Mutu și Sânmărtean, ultimul acuzând o accidentare. În schimb, apar în premieră stelistul Andrei Prepeliță și astralul Gabriel Enache. 13 stranieri și 10 jucători din campionatul intern se află, de luni dimineaţă, în cantonamentul de la Mogoșoaia. Probleme mai mari ridică postul de portar, unde doar Silviu Lung junior e titular la echipa sa de club, în timp ce Pantilimon și Tătărușanu au început sezonul ca rezerve la Sunderland, respectiv Fiorentina. Și la fundașul dreapta sunt probleme și se va apela la o improvizație, Luchin sau Tameș. Surprinde oarecum chemarea lui Constantin Grecu, de la Dinamo.

Există  varianta ca meciul de la Atena să fie ultimul pentru Victor Pițurcă, pe banca naționalei. Selecționerul a fost ademenit cu un contract de nerefuzat din zona golfului și numele rostit tot mai apăsat să-i ia locul este cel al lui Ladislau Boloni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii