Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Locuri de muncă pentru tulceni

ro

03 Apr, 2014 17:17 2222 Marime text
A venit primăvara, au apărut și locurile de muncă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea a început campania de identificare a locurilor de muncă vacante pentru bursa din 25 aprilie 2014. Aceasta va avea loc în foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor, din Tulcea, începând cu ora 10.00.
„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt. La bursa generală sunt invitate să participe toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă”, a declarat Cristian Denuşi, purtător de cuvânt al AJOFM Tulcea.
În acest sens, agenţii economici interesaţi de eveniment şi care au locuri de muncă disponibile, sunt rugaţi să contacteze AJOFM Tulcea, având astfel prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii