Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Jandarmii, din nou prezenţi la apel

ro

18 Sep, 2013 16:38 2368 Marime text
Jandarmii din Constanța au primit diplome și au fost felicitați de către Prefectul județului pentru activitatea desfășurată pe perioada sezonului estival. Astăzi, la Instituția Prefectului a avut loc prezentarea raportului de activitate din sezonul estival 2013, a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi a Grupării Mobile de Jandarmi Tomis.
 
“În baza acestui plan integrat de acţiune, Litoral 2013, Gruparea Mobilă Tomis a asigurat efective, a desfăşurat misiuni în sistem întegrat cu Poliţia, în mod independent de componenta de intervenţie şi restabiliere a ordinii publice,
în staţiunea Mamaia, în municipiul Constanţa, în staţiunile Eforie şi Techirghiol şi în staţiunea Costineşti. Concomitent, 60 de jandarmi au desfăsurat un număr de 41 de acţiuni cu alte instituţii şi au asigurat măsurile de ordine publică, cu ocazia desfăşurării a 17 evenimente culturale şi sportive care presupun un public numeros.”, a declarat unul dintre reprezentanții Jandarmeriei.
 
La eveniment a fost prezent şi Eugen Bola, Prefectul Judeţului Constanţa care i-a felicitat pe jandarmi și le-a înmânat o serie de diplome.
“Vreau să vă felicit şi pentru activitatea pe care aţi derulat-o nu numai în perioada sezonului estival, dar mai ales în această perioadă, cu alte instituţii publice deconcentrate. Vorbim despre Inspectoratul de Stat în Construcţii, Inspectoratul de Stat pentru controlul traficului rutier, Inspectoratul teritorial de Muncă şi Garda Financiară.”, a declarat Prefectul Județului Constanța, Eugen Bola.
 
 Jandarmii vor continua acţiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei publice dar şi de combatere a criminalităţii stradale în toate localităţile Constănţene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii