Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Începe un nou an universitar

ro

30 Sep, 2013 16:04 2235 Marime text
După cele două sesiuni de bacalaureat, pe care puţini le-au promovat şi anul acesta, iată că a venit vremea ca tinerii care au învăţat să înceapă viaţa de student. La Universitatea Ovidius din Constanţa, pe o ploaie torenţială, sute de emoţii au inundat curtea exterioară a Campusului. Fiecare boboc şi-a etalat prin vestimentaţie stilul personal şi a încercat să se facă remarcat printre colegii cu care va petrece pe băncile universităţii următorii ani.
 
Pentru restul, noul an înseamnă reîntâlnirea cu profesorii şi colegii, dar şi perspectiva unor luni de studiu ce le vor îmbogăţi cunoştinţele. Festivitatea s-a desfăşurat în prezenţa Rectorilor onorifici, Adrian Bavaru şi Victor Ciupină.
 
“Pentru a marca acest început de an universitar 2013-2014, nu vreau să spun decât atât […] am încredere deosebită în studenţi, în cadrele didactice şi sunt convins că acest an va fi un an de mare succes.”, a declarat Victor Ciupină, Rectorul onorific al Universității Ovidius.
 
“Studenţii sunt pentru noi cei care vor plămădi peste ani, nu numai viaţa din acest judeţ [...] poate din întreaga ţară, pentru că sunt convins că şi anul acesta au venit foarte mulţi studenţi în anul întâi din alte judeţe ale ţării.”, a declarat Adrian Bavaru, Rectorul onorific al Universității Ovidius.
 
Ceremonia a cuprins şi o slujbă oficiată de Înalt Preasfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Fiecare început vine cu speranţă, iar pentru studenţi planurile de viitor par mai îndrăzneţe. După ceremonia de deschidere a anului unversitar, în cadrul facultăţilor vor fi organizate întâlniri cu studenţii şi profesorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii