Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Gazdele vor victoria

ro

28 Nov, 2013 19:28 2142 Marime text
Meci dificil pentru Săgeata Năvodari în etapa a 16-a, din Liga I la fotbal. Formația năvodăreană va juca, la Constanța, pe stadionul Farul, cu Dinamo București. Prezenți la conferința de presă săptămânală, de la stadionul Flacăra, antrenorul Tibor Selymes și jucătorul Valeriu Lupu și-au exprimat încrederea că echipa lor este capabilă să obțină victoria, în ciuda palmaresului net superior al adversarului.
„Pentru noi este o partidă foarte importantă, pentru că Doamne ferește dacă nu reușim să scoatem punct sau puncte, ar fi prima oară în Campionat când putem ajunge sub linie. Nu vrem acest lucru și eu sunt convins, cum am vorbit și cu băieții, că toți vrem să câștigăm acest meci”, a declarat Tibor Selymes, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.
Crescut la Steaua, Valeriu Lupu are un motiv în plus să dorească victoria în disputa cu dinamoviștii.
„Ne dorim foarte mult să câștigăm [...] ultimele meciuri, din păcate, le-am pierdut și cred că este timpul sâmbătă seară, să câștigăm”, a declarat Valeriu Lupu, jucător Săgeata Năvodari.
La acest joc, tehnicianul dobrogean nu va conta pe Viorel Dinu, suspendat. În schimb revin după suspendare, N’Doye și Florin Popa. La partida Săgeata  Năvodari - Dinamo intrarea va fi generală, 10 lei biletul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii