Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Cu bicicleta la mare

ro

28 Apr, 2014 13:52 2126 Marime text
Marea nu a fost niciodată mai primitoare ca acum, mai ales când vii de la mare distanță, pe bicicletă. 450 de bicicliști au plecat din București, sperând să ajungă pe malul mării din Năvodari. Cel mai în vârstă participant are 76 ani, în timp ce cel mai tânăr are 7.

În prima zi, participanții au avut de străbătut 150 de kilometri pe traseul București-Lehliu-Amara. În a doua zi, bicicliștii au urmat traseul Amara-Slobozia-Hârșova, punctul final fiind plaja din Năvodari.

“Din partea noastră au câte o bere, câte un suc, câte o cafea, câte un sandwich pentru fiecare biciclist. Îi felicităm pe toți, merită pentru că au ajuns până aici. Acum merită să se distreze.” a declarat organizatorul Sorin Diaconu.

Frigul și vântul le-a dat cele mai mari bătăi de cap bicicliștilor, cărora nu le-a fost deloc ușor să termine cursa, obstacolele pe drum fiind la orice pas. Dar totul este bine când se termină cu bine. Odată ajunși pe plaja din Năvodari, bicicliștii s-au descătușat cu o poza în grup pe malul mării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii