Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV CSU Neptun, doar o repriză...

ro

12 Sep, 2014 16:24 1738 Marime text
CSU Neptun Constanța a dat serioase emoții campioanei HCM Baia Mare, în etapa a 4-a, din Liga Națională. Meciul din sala Lascăr Pană a avut o primă repriză halucinantă și dobrogencele conduceau la pauză cu 15-13. În partea secundă, campioanele au trecut la cârma jocului și scorul final le-a fost favorabil, 36-23.

Cu doar 10 jucătoare pe bancă, dintre care un singur portar, și însoțite doar de antrenorul secund, Florin Cazan, handbalistele de la CSU Neptun Constanța nu emiteau pretenții pe terenul campioanei HCM Baia Mare.

Gazdele au tratat cu un soi de superioritate acest joc și o asemenea abordare era cât pe aci să le coste. Tinerele jucătoare dobrogene și-au văzut de treabă și la pauză conduceau cu 15-13, după o evoluţie care poate fi interpretată a fi şi un mesaj către conducerea clubului, care, se spune, ar vrea să retragă echipa din prima ligă şi să o înscrie în liga secundă.

În repriza secundă, oboseala și lipsa de experiență și-au spus cuvântul și până la final lucrurile au intrat  pe făgașul lor normal, maramureşencele impunându-se la un scor categoric, 36-23. Cele mai eficiente jucătoare din echipa constănțeană au fost, Andreea Enescu, cu 9 goluri, și Larisa Tamaș, cu 7.

În urma acestui rezultat, CSU Neptun rămâne cu 3 puncte în clasamentul Ligii. A fost primul meci al rundei a 4-a. Celelalte partide vor avea loc sâmbătă și duminică. În etapa a 5-a, CSU Neptun va juca, la Constanța, joi 18 septembrie, cu HCM Roman.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii