Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Coreenii interesați de Tulcea

ro

02 Sep, 2014 15:55 1722 Marime text

După lansarea Ghidului oportunităților de afaceri din Tulcea, au apărut și primele semnale de interes. Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Coreea de Sud a invitat la Seul un reprezentant al judeţul pentru a discuta despre două mari proiecte care privesc portul turistic și podul peste Dunăre.
Cu o lună în urmă, reprezentanții Instituţiei Prefecturii și ai Consiliului Județean Tulcea, au lansat „Ghidul oportunităţilor de afaceri din judeţul Tulcea”. Catalogul are ca scop promovarea proiectelor prioritare ale administraţiei publice locale menite să aducă beneficii locuitorilor din Tulcea şi din judeţele limitrofe, dar şi potenţialilor investitori. Ulterior, ghidul a fost trimis Ministerului Economiei, tuturor reprezentanţelor economice ale României în străinătate şi ambasadelor străine la Bucureşti.
La scurt timp, au apărut și persoanele interesate. Astfel, Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Coreea de Sud a invitat la Seul un reprezentant al judeţul pentru discuţii privind două proiecte majore pentru partea coreeană: portul turistic Tulcea şi podul peste Dunăre. De asemenea, zona a fost vizitată de curând de participanţii la Congresul Internaţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor, delegaţie care a părăsit Tulcea cu aproape douăzeci de subiecte de afaceri. Intenţia comună a Prefecturii şi a Consiliului Judeţean Tulcea este ca anul viitor să publice o nouă ediţie a Ghidului oportunităţilor de afaceri, care acum poate fi consultat şi în variantă electronică pe site - urile celor două instituţii.

Sursă foto: calatorsauturist.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii