Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Cluburile au fost pline în noaptea dintre ani

ro

01 Jan, 2014 14:56 3121 Marime text
12 noaptea pe plajă, sub un foc de artificii care a luminat cerul Constanței! Așa i-a găsit pe tinerii dornici de distracție, Anul Nou la malul mării! Cluburile de pe litoral au fost pline în noaptea dintre ani, iar ritmurile i-au antrenat pe petrecăreți în cea mai tare petrecere de bun venit a lui 2014! Orașul de la malul mării a strălucit, noaptea trecută, sub lumina artificiilor, iar muzica buna și animatoarele sexy i-au atras ca un magnet pe tineri între difuzoare de mii de watti. Tania Budi a fost gazdă pentru câteva sute de invitați care au ales clubul ei și petrecerea organizată aici în noaptea dintre ani.
“În primul rând îmbin utilul cu plăcutul. La munca am prietenii mei aici, e o seară superbă. Este o atmosferă perfecta, este exact cum trebuia, cu oameni frumoși, prieteni, muzica superbă și șampania nemaipomenită”, a spus Tania Budi, patroana clubului.

În schimbul sumei de 250 lei, ei au avut parte de un meniu special pentru Revelion și cocktailuri la discreție,  până spre dimineață.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii