Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Cătălin Anghel este încrezător în potențialul echipei sale

ro

19 Feb, 2014 18:34 2073 Marime text
La conferința de presă premergătoare meciului de vineri, 21 februarie, cu FC Botoșani, Săgeata Năvodari a fost reprezentată de antrenorul principal, Cătălin Anghel și jucătorul Cristian Munteanu. Ambii au declarat că îi așteaptă un meci dificil, dar vor să debuteze cu dreptul și să păstreze cele trei puncte, la malul mării. Tehnicianul Săgeții și-a reafirmat încrederea în potențialul formației sale, pe care o consideră capabilă să debuteze cu dreptul în primul joc din 2014.

“Sunt convins că vom avea o replica foarte bună, pentru că, trebuie să spun, cunosc antrenorul și știu că este un antrenor care oganizează foarte bine echipa. A avut echipe care sunt foarte disciplinate, și nu ne va fi ușor, însă eu sper din tot sufletul și am foarte mare încredere în jucătorii noștri că vor știi să desfacă apărarea adversă, să ne cream multe ocazii și bineînțeles să ajungem să marcăm pentru a câștiga cele trei puncte care sunt vitale pentru noi în obiectivul pe care îl avem”, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.
Cristian Miunteanu, unul dintre cei mai experimentați jucători ai echipei din nordul litoralului se așteaptă la o replică bună a adversarului, dar crede că victoria va fi de partea echipei sale.

“Un meci foarte important pentru noi, vrem să începem bine campionatul, să câștigăm cele trei puncte puse în joc. Știm că Botoșaniul este o echipă bună, știm că au jucători destul de valoroși, dar pentru noi important e să începem bine campionatul și pe teren propriu să nu pierdem nici măcar un punct”, a declarat Cristian Munteanu, jucătorul echipei Săgeata Năvodari.
Rezultatele bune din amicale au făcut ca echipa din nordul litoralului să aibă un moral bun ce îi va permite să privească cu încredere disputa cu formația bucovineană.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii