Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Căruțașii din Constanța, luați în vizor de agenții Poliției Locale

ro

24 Sep, 2013 21:59 2816 Marime text
Căruțașii au fost puși pe jar din cauza unei acțiuni de ridicare a atelajelor hipo de pe străzile municipiului. Polițiștii locali au fost nevoiți să urmărească o căruță care nu a oprit la semnalul acestora.
 

“Acțiunea de astăzi se înscrie în rândul activităților date în sarcina polițiștilor locali. Ea are ca obiect eliminarea de pe arterele municipiului Constanța a căruțelor care încurcă circulația rutieră. În momentul în care polițiștii locali vor depista pe drumul public astfel de vehicule vor dispune măsura ridicării, transportării și depozitării, exact ca la autovehicule.” a spus Daniel Bratu, șeful Poliției Locale Constanța.
 
Atât șoferii Regiei de Tranport în Comun, cât și taximetriștii sunt exasperați de zecile de căruțe întâlnite în trafic. Conducătorii auto sunt de părere că atelajele hipo trebuie să dispară o dată pentru totdeauna.
 
Proprietarii căruțelor ridicate au primit o amendă între 400 și 800 de lei, iar cei care doresc să își revendice atelajele vor trebui să plătească încă 300 de lei. Vehiculele sunt depozitate pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona podului IPMC.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii