Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Cadouri şi haine donate de reprezentanţii UDTTMR

ro

20 Dec, 2013 19:12 2173 Marime text
Magia sărbătorilor de iarnă nu ţine cont de etnie. Acest lucru a fost dovedit de reprezentanţii Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani  (UDTTMR) din România. Acţiunea demarată de UDTTMR a sensibilizat atât românii cât şi aromânii, care au răspuns prompt şi au donat jucării, haine şi cărţi. Prima oprire a fost la Centrul de Plasament “Ovidiu”. Acolo, reprezentanţii Uniunii au împărţit celor 88 de copii, cu vârste cuprinse între 15 şi 21 de ani, articole de îmbrăcăminte şi toate cele necesare sărbătorilor de iarnă.

“Consider că acțiunea umanitară pe care am inițiat-o a fost un succes pentru că la nici 24 de ore de la anunțarea ei rude, prieteni și colegi m-au contactat să confirme prezența.    ” a declarat Ateş Casimceali, vicepreşedintele Organizației de tineret “Ismail Gaspirali” din cadrul UDTTMR

La rândul lor, copiii nu au rămas indiferenți în fața acestui gest și i-au răsplătit pe vizitatori. Au cântat colinde şi i-au aplaudat.

“Acești copii sunt foarte importanți și pentru comunitate, pentru că semenii lor nu-i uită. Salutăm pe această cale comunitatea și le urăm Sărbătorii fericite! ” a spus Tănase Taşu, şef Centru de Plasament “Ovidiu”

Donațiile vor ajunge în egală măsură și la adolescenţi, bătrâni şi persoane cu handicap.

“Mă bucur de numărul impresionant de donatori. Celor care nu au participat le transmit să se implice din anul viitor pentru că binele cu bine se răsplătește.” a afirmat Ateş Casimceali, vicepreşedintele Organizației de tineret “Ismail Gaspirali” din cadrul UDTTMR.

Acţiunea inițiată de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco Musulmani din România va continua şi săptămâna viitoare în mai multe Centre de Plasament din judeţ. De asemenea, un număr important de cărţi va fi donat către biblioteci.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii