Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Bucovina Suceava și-a luat revanșa în fața CS Năvodari

ro

22 Sep, 2013 19:52 2351 Marime text
În prima etapă din returul Play- out- ului diviziei naționale la rugby, CS Năvodari a jucat, pe stadionul Legmas din Năvodari cu Bucovina Suceava. În tur, meciul s-a încheiat cu victoria dobrogenilor, aceasta fiind și singura din tur. În meciul de duminică dimineaţă, bucovineni și-au luat revanșa și au câștigat partida cu scor 21- 15. Disputa a fost echilibrată pe toată durata sa, finalul fiind cel care a făcut diferența. Accidentările numeroase și lotul răstrâns fac ca misiunea dobrogenilor să fie din ce în ce mai dificilă. În ciuda situației de moment, căpitanul echipei CS Năvodari, Daniel Bejan, crede în șansa echipei sale, care și-a propus, în acest an, să evite retrogradarea.
„ Mai avem șanse să terminăm pe un loc pozitiv ca să nu retrogradăm. Mai avem două meciuri, cel de la Galați pe care trebuie să-l câștigăm și cel de acasă, cu Arad.„ a declarat Daniel Bejan, căpitanul echipei CS Năvodari.
Echipa dobrogeană mai are de susținut două partide, în deplasare la Galați și pe teren propriu cu CSU Aurel Vlaicu Arad. Două victorii ar asigura prezența formației din nordul litoralului și în sezonul viitor în Divizia Națională.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii