Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Biblioteca ,,Pontus Euxinus” Năvodari, câştigătoare la Zagreb

ro

30 Sep, 2014 17:54 1375 Marime text

Conferinţa anuală Telecentre Europe a fost organizată în acest an la Zagreb. Biblioteca Pontus Euxinus din Năvodari a reprezentat România şi a reuşit să obţină unul dintre cele patru premii puse în joc.

„Am fost și noi invitați. Am mers la Zagreb unde am susținut proiectul nostru. A fost o onoare pentru noi pentru că am reprezentat România, biblioteca noastră și Primăria Orașului Năvodari.” a declarat Gabriela Roşca, bibliotecar la Biblioteca,, Pontus Euxinus” Năvodari.

În fiecare an, Telecentre Europe, un ONG cu sediul la Bruxelles, răsplăteşte cele mai bune şi inovative aplicaţii de bune practici din Comunitatea Europeană. Aplicaţia „Handmade and IT for women” a fost una dintre cele mai apreciate reuşind să ia faţa multor proiecte asemănătoare dezvoltate de diverse biblioteci, universităţi şi instituţiii de învăţământ din Europa. 72 de astfel de aplicaţii au intrat în concurs. Scopul evenimentului este de a aduna laolaltă profesioniştii care lucrează în domeniul incluziunii digitale și în educația eSkills a adulților.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii