Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Avarie în Năvodari

ro

23 Dec, 2013 14:45 2891 Marime text
Mai multe blocuri din oraşul Năvodari au fost lipsite ieri şi astăzi de furnizarea încălzirii şi a apei calde din cauza unei avarii. Este vorba de o conductă spartă pe reţeaua de transport ce alimentează Punctul Termic 7 şi Punctul Termic 9.

35 de blocuri au fost afectate de întreruperea furnizării agentului termic. Totuşi, pentru ca intervalul în care oamenii stau fără căldură să nu fie prea mare, muncitorii Termica Distribuţie Năvodari au lucrat aproape non-stop.

„Am încercat din momentul opririi să limităm cât mai mult cu putință perioada opririi și de aceea am lucrat aseară până la ora 23.30, însă nu am reușit să finalizăm în totalitate lucrarea.” a declarat Stoian Gavrilă, şeful Secţiei de Termoficare.

Vestea bună este că, după ce s-a lucrat la foc continuu, se preconizează ca avaria să fie finalizată în jurul orei 14.00. Tot atunci va începe furnizarea încălzirii şi a apei calde către blocurile afectate, cele din zona Sud a oraşului. Dacă pentru înlocuirea parţială a conductei nu se lua decizia întreruperii apei şi căldurii, se riscau pierderi de 40 tone apă pe oră. Termica Distribuţie Năvodari își cere scuze faţă de abonații afectaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii