Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Aurel Babuțan - "Nimeni nu a fost amendat la Săgeata Năvodari!"

ro

29 Jul, 2014 11:42 1806 Marime text
Rămas fără angajament, Tibor Selymes, fostul antrenor al Săgeții Năvodari a apărut în prim planul actualității cu o declarație șocantă. Acesta a afirmat că ar fi fost penalizat drastic, în Liga a I-a , pentru faptul că echipa sa a câștigat un joc spre finalul acestuia, fără să precizeze despre ce echipă este vorba.
Uneori tehnicienii din fotbalul românesc, rămași temporar fără angajament încearcă să atragă atenția asupra lor, prin declarații șocante. Acesta pare să fie scenariu și în cazul lui Tibor Selymes, fostul antrenor de la Săgeata Năvodari.

Fără să precizeze despre ce echipă este vorba, fostul internațional a afirmat că a fost penalizat cu 25 % din salariu pentru faptul că echipa sa a câștigat, în Liga a I-a, un meci cu un gol marcat spre finalul partidei. În acest context s-a vehiculat și numele grupării din Năvodari.
Din dorința de a elucida cazul, l-am contactat pe managerul general al Săgeții, Aurel Babuțan.

"Din păcate în fotbalul românesc se aruncă cu vorbe, rareori susținute și de probe și o asemenea abordare nu face decât să altereze climatul care ar trebui să domnească într-un fotbal profesionist. De aici și rezultatele modeste, și stadioanele dezolant de goale. Declarațiile lui Tibor Selymes sunt doar vorbe aruncate în vânt. Nimeni nu a fost amendat la Săgeata Năvodari; nici măcar jucătorii pentru care Tibor Selymes a făcut referat de sancționare pecuniară", ne-a declarat Aurel Babuțan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii