Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Arestat pentru crimă

ro

20 Sep, 2013 11:05 2370 Marime text
Criminalul de la Constanța a ajuns, seara trecută, în spatele gratiilor, acolo unde ar putea să îşi petreacă următorii 20 de ani. Anchetatorii au pus cap la scenele derulate în urmă cu două zile, când un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat în plină stradă şi a sângerat până la moarte.Robert Moroianu are 22 de ani. În noaptea fatidică, era nervos pentru că ar fi vrut o țigară și s-a răzbunat pe prima persoana care i-a ieșit în cale - victima de 29 de ani. Agresorul le-a povestit anchetatorilor cum tânărular fi devenit violent,  și în încercarea de a-l alunga, ar fi aruncat cu o sticlă. Moroianu a ripostat.
„Inițal se pare că victima a fost cea care a fost agresivă [...] se pare că l-a lovit pe inculpat cu un obiect condondent, așa încât acesta s-a înarmat cu briceagul pe care îl avea asupra sa, a urmărit-o pe victimă și a înjunghiat-o de mai multe ori în coapse”, a declarat Zafer Sadic, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanta.
Victimei i-au fost secționate ambele artere femurale și a început să sângereze masiv. Agresorul le-a indicat anchetatorilor locul unde a aruncat cuțitul. Arma crimei a fost elementul care i-a convins pe magistrații constănțeni să emită, pe numele agresorului, un mandat de arestare pentru 29 zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii