Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Antreprenoriatul, promovat în mediul rural

ro

20 Sep, 2014 15:08 1612 Marime text
Un nou proiect a fost elaborat pentru promovarea antreprenoriatului în satele din județul Tulcea și Ialomița. Reprezentanții celor două Consilii Județene vor implementa demersul în ideea de a crește calitatea la nivel profesional.
Asociaţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Tulcea, în parteneriat cu Con­siliul Judeţean Tulcea și Consiliul Judeţean Ialomiţa, au implementat proiectul „Pro­grame Integrate pentru Resurse Umane de Calitate în Mediul Rural din Județele Tulcea şi Ialomița.
Acesta  vizează promovarea antreprenoriatului. Obiectivul general al proiectului este creșterea calităţii profesionale, personale şi a gradului de ocupabilitate în rândul şomerilor. Un accent deosebit este pus pe şomerii tineri şi de lungă durată, persoanele care se  ocupă doar cu agricultura de subzistenţă sau persoanele inactive prin asigurarea serviciilor integrate de dezvoltare a resurselor umane.
Potrivit proiectului în cele două judeţe, Tulcea şi Ialomiţa, se va constitui câte un grup de lucru pentru sprijin antreprenorial, cu participarea reprezentanților instituțiilor cu atribuții relevante în domeniu precum Camera de Comerț, Direcții ale Finanțelor Publice, Inspectoratul de Muncă, Agenția județeană pentru Ocupare a Forţei de Muncă şi autorități locale.

Sursă foto: alternativamediu.wordpress.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii