Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Antrenament pentru Europa

ro

20 Nov, 2013 18:31 1859 Marime text
HCM Constanța a bifat cel de-al zecelea meci consecutiv fără înfrângere în Liga Națională de handbal. Campionii au trecut fără probleme, scor 40 – 21, de Bucovina Suceava. Când se întâlnesc prima clasată şi ocupanta ultimului loc din ierarhie, problema învingătorului nu ridică semne de întrebare. Așa s-au petrecut lucrurile și la partida din runda a 10-a a Ligii Naționale de handbal masculin, dintre HCM Constanța și Bucovina Suceava. Gazdele s-au impus cu scorul de 40 - 21 și au considerat meciul ca fiind un bun antrenament cu public.
„A fost un meci foarte bun pentru noi de pregătire, ne bucurăm că nu avem accidentați, în afară de Șoldănescu, care sperăm să-și revină, și Popescu care este în recuperare, dar este o repetiție bună pentru noi și ne bucurăm că publicul a venit alături de noi și am reușit să facem un meci frumos și să-i mulțumim”,  a declarat Laurențiu Toma, jucător HCM Constanța.
Oaspeții nu și-au făcut speranțe prea mari înaintea acestei dispute și nici nu erau extrem de supărați, după eșec.
„Când ai în față o echipă ca și Constanța, nu te iartă și de aici diferența de scor”, a declarat Răzvan Bernicu, antrenor Bucovina Suceava.
Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 16.30, la Nikobing, în Danemarca, HCM Constanța va întâlni formația Mors-Thy Handbold, în turul 3 al Cupei EHF.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii