Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Amical pentru rezerve

ro

03 Sep, 2014 13:19 1816 Marime text
În dorința de a vedea la lucru toți componenții lotului, antrenorul, Săgeții Năvodari, Cătălin Anghel a programat un meci amical la mijlocul săptămânii, în care a apelat doar la jucătorii care au evoluat foarte puțin sau deloc, în partida cu ACS Berceni.
Pe stadionul Flacăra din Năvodari, Săgeata a jucat cu Granitul Babadag, meci încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-0. Golurile au fost marcate de Sârdic, de două ori, Gorovei și Cervera.
Tehnicianul năvodărean a trimis în teren următorea formulă de echipă: Gordin - Dușan, Ursu, Năstase, Iloie - Vagner, Cervera - Chițu, Stana, Gorovei - Sârdic. După pauză, Vieru și Deletic i-au înlocuit pe Stana și Chițu.
La oaspeți, a apărat portarul Săgeții, Ormenișan.
La finalul partidei, antrenorul Cătălin Anghel s-a arătat mulțumit de modul în care au tratat acest amical elevii săi.
„După ziua de ieri, în care am avut două antrenamente foarte grele, mă așteptam ca jucătorii să fie un pic obosiți. Jocul amical și-a atins scopul, pentru că este cel mai bun antrenament. Au fost și momente bune și mai puțin bune, pe care le vom analiza și le vom pune la punct. Dar jocul este foarte important și trebuie să dăm minute jucătorilor care nu au prins lotul sau nu au jucat foarte mult. Referitor la cele trei meciuri pe care le vom juca în următoarele șapte zile, vă pot spune că ne vom pregăti pentru a le câștiga, dar trebuie să le luăm pe rând. Întâi să câștigăm meciul de sâmbătă de la Balotești, apoi să facem marți totul în meciul cu Farul pentru a trece mai departe în Cupa României și după aceea ne vom concentra și pe meciul din a treia etapă de campionat”, ne-a declarat Cătălin Anghel, antrenor Săgeata Năvodari.
În etapa a doua a seriei Est, din Liga a II-a la fotbal, Săgeata va juca, în deplasare, cu FC Balotești, sâmbătă 6 septembrie, de la ora 11.00. Pentru acest joc echipa din nordul litoralului va pleca vineri, spre Balotești, iar până atunci antrenamentele se vor desfăşura la Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii