Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Achiziții pentru un nou sezon competițional

ro

29 Jul, 2014 12:12 1759 Marime text
În ultimele zile, conducerea clubului de fotbal Săgeata Năvodari a reușit să se înțeleagă cu trei jucători care vor ajuta echipa în drumul ei către promovarea în primul eșalon fotbalistic.

Doi dintre jucătorii care vor face parte din lotul năvodărenilor au jucat și în sezonul trecut pentru Săgeata, iar, până acum, noutatea o reprezintă aducerea unui tânăr jucător de la Clubul Sportiv Universitatea Craiova, echipă care evoluează în primul eșalon al fotbalului românesc.

„Trei jucători au semnat  cu noi pentru a evolua în sezonul următor la Săgeata Năvodari. Este vorba despre Răzvan Gorovei, de la CSU Craiova și despre Milos Deletici și Emilio Guerra. Mă bucur că am reușit să îl aducem înapoi pe Deletici care era cu un picior la ASA Târgu Mureș și mă bucur că l-am păstrat și pe Emilio Guerra, care va veni la Năvodari pe 31 iulie. Venirea celor trei jucători nu înseamnă că ne vom opri cu campania de achiziții. În vederea atingerii scopului în noul sezon competițional, adică promovarea în Liga I, vom mai aduce în curând și alți jucători”, ne-a declarat, în exclusivitate, Aurel Babuțan, manager general al clubului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii