Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Accidentele s-au ținut lanț!

ro

25 Nov, 2013 15:07 2106 Marime text
O plimbare cu mașina s-a transformat într-o experiență traumatizantă pentru trei adulți și doi copii. Autoturismul în care se aflau a fost lovit din plin de un vehicul, al cărui șofer a pierdut controlul volanului într-o curbă. În urma impactului șase persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Într-o curbă din apropierea localității Piatra, un șofer a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens unde a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar. Acesta a fost împins, în urma impactului, într-o cruce de pe marginea drumului, ridicată în memoria unui șofer care și-a pierdut viața tot în acel loc.

“Autoturismul marca Daewoo circula pe DN22 dinspre Tulcea către Constanța, iar într-o curbă la dreapta pierde controlul volanului, intrând în coliziune cu auto Opel, care circula pe DN22 dinspre Constanța către Tulcea. În urma producerii accidentuluia fost rănit șoferul autoturismului Daewoo, cât și șoferul autoturismului Opel, împreună cu cei patru pasageri [...] printre pasagerii autoturismului Opel se aflau și doi minori”, a declarat Alexandru Buzescu, Subinspector Poliția Rutieră.
În urma impactului au ajuns la spital mai multe persoane printre care șoferul responsabil și doi copii de 3 și 4 ani.
 
“Într-unul dintre autoturisme erau doi copii de 3 și 4 ani și trei persoane adulte. În cel de-al doilea autoturism, noi am ajutat pe colegii de pe Ambulanță să scoată o persoană de sex masculin care era în dreapta mașinii, dar până la urmă am aflat că era șoferul”, a declarat Bogdan Covalciuc, plutonier ajutant SMURD.

Potrivit martorilor, şoferul care a pierdut controlul volanului se afla în stare avansată de ebrietate dar nu a putut fi testat din cauza rănilor suferite. Rezultatul în cazul celuilalt conducător auto a fost zero.
“Șoferul autoturismului Opel a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ [...] în ceea ce privește șoferul autoturismului Daewoo, datorită rănilor provocate în urma accidentului, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a i se preleva probe biologice pentru a i se stabili alcoolemia”, a declarat Alexandru Buzescu, Subinspector Poliția Rutieră.

O oră mai târziu, în sensul giratoriu de la intersecția Autostrăzii A4 cu drumul național 39, un șofer neatent nu a mai putut controla autoturismul, a ajuns în rond și s-a oprit după 20 de metri. Deși zona este semnalizată, iar pe carosabil sunt instalate limitatoare de viteză, șoferul spune că nu le-a observant. În urma accidentului, conducătorul auto a fost transportat la spital pentru investigaţii de specialitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii