Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV A sărit cu TIR-ul de pe șosea

ro

09 Jan, 2014 09:53 2454 Marime text
Accident spectaculos la Constanța! Vizibilitatea redusă și viteza excesivă s-au dovedit o combinație aproape mortală pentru un șofer de TIR ialomițean. Bărbatul a fost la un pas să-și găsească sfârșitul, după ce a intrat cu viteză într-un sens giratoriu și nu a mai putut redresa mastodontul. A sărit de pe șosea ca în filme și s-a prăbușit aproape zece metri în gol. Abia au putut ajunge autoritățile la locul accidentului.  Accidentul s-a produs înainte de miezul nopții, în apropiere de Portul Agigea, chiar în intervalul în care meteorologii au emis o avertizare de tip Cod Galben de ceață și burniță, pentru Constanța.  

TIR-ul era încărcat cu semințe de floarea soarelui și urma să ajungă în Port. Asta dacă șoferul nu și-ar fi forțat norocul în sensul giratoriu. A intrat cu viteză în viraj și nu a mai putut redresa TIR-ul, care a ieșit de pe șosea și s-a prăbușit aproape zece metri în gol. De la sensul giratoriu până la locul unde s-a răsturnat mastodontul, drumul a fost aproape imposibil de găsit. Asta și din pricina vizibilității reduse la câțiva zeci de metri. Autoritățile au ajuns cu greu la fața locului.

Șoferul a avut zile! A ieșit pe picioare din cabina TIR-ului și a fost transportat la spital, conștient, cu doar câteva lovituri în zona capului.  
Polițiștii de la Rutieră așteaptă acum rezultatul probelor de sânge pentru a afla daca șoferul s-a urcat băut la volan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii