Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziție de pietre prețioase și bijuterii la Pavilionul Expozițional

ro

15 Aug, 2013 19:58 4332 Marime text
Un smarald care cântărește nu mai puțin de opt kilograme! Aceasta este vedeta celei de-a treia ediții Mineral Expo care are loc la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia. Tot aici, cei interesați pot să cumpere bijuterii unicat din pietre prețioase sau semiprețioase.

„Este o expoziţie de bijuterii, de cristale, de pietre semipreţioase şi chiar preţioase şi am adus şi un smarald de 8,3 kg. Este primul de acest gen adus în România, este un cristal în formă brută şi sperăm că îşi va găsi un bijutier bun care să-l faţeteze şi să-l transforme în bijuterii.” a spus Ramona Bălăşcuţă, organizator.

Chiar dacă acest smarald nu este expus pentru vânzare, valoarea lui se ridică la cel puţin 8 mii  de euro. Pe lângă această atracţie, cei care care vin la Mineral Expo pot găsi bijuterii unicat dar şi obiecte pentru decoraţiuni. Preţurile pornesc de 5 lei şi pot ajunge chiar şi la 5 mii de lei.

„ Toate bijuteriile sunt unicat, confecționate din aur și argint, cu pietre prețioase și semiprețioase.„ a declarat Afrodita Rădulescu, producator.

„ Sunt de ornament și utile în același timp.„ a spus Manu Nasiri, comerciant.

Pe lângă bijuterii şi obiecte pentru decoraţiuni, un comerciant a venit cu veioze care ne ajută să fim... mai sănătoși.

„Sunt lămpi de sare de România şi sare de Hymalaia, sunt foarte bune pentru ionizarea aerului în locuinţă, sunt foarte bune pentru persoanele care suferă de insomnii, probleme respiratorii cât şi pentru o stare de bine.” a povestit Ciprian Timişescu, producător.

Iar pentru o apropiere de natură, comercianţii ne recomandă o serie de bijuterii realizate din lemn.

„ Sunt bijuterii din lemn lucrate manual, din lemn de nuc, cireș, tisa. Ne ajută să înțelegem mai bine natura și să ne apropiem de ea.„  a afirmat Ana Maria Rusu, comerciant.

Expoziţia a început joi şi va fi deschisă publicului în fiecare zi până duminică între orele 11:00- 20:00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • younas rajpoot 12 Nov, 2013 09:11 Dear Sir/ madam, Please have a look here on our latest Hot Marble,Onyx and Granite,Gemstones,Salt products.