Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Duel dobrogean

ro

03 Sep, 2014 14:27 2090 Marime text
Meciul este programat la Constanța, pe arena din strada Primăverii, pe 9 septembrie. Este ultima etapă înaintea intrării în competiție a echipelor din Liga a I-a.

Repartizarea echipelor calificate pentru turul 5 al Cupei României la fotbal s-a făcut după criteriul geografic. În atare condiții, singurele formații dobrogene rămase în cursă, Săgeata Năvodari și FC Farul Constanța se vor întâlni, marți, 9 septembrie, de la ora 16:30, pe stadionul din Primăverii.

Fariștii s-au calificat pentru această fază fără joc, benefiicind de retragerea echipei Dunărea Galați. Partida de la Constanța este socotită un adevărat cap de afiș al turului 5. Alte meciuri interesante din această fază, care cuprinde 14 dispute, mai sunt, FC Olt Slatina - CSM Rm. Vâlcea și FC Caransebeș - Metalul Reșița.

Cele 14 câștigătoare vor evolua în șaisprezecimi, alături de cele 18  echipe de liga a I-a. Meciurile se vor disputa într-o singură manșa și dacă după 90 de minute scorul va fi egal se va trece la prelungiri, două reprize a 15 minute și eventuale lovituri de departajare.Faza următoare este programată miercuri, 24 septembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii