Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii au talent

ro

19 Aug, 2013 15:18 2996 Marime text
Răbdare, ambiție, dorința de reușită și multe ore de muncă. Sunt trăsăturile principale ale unui copil talentat. Acest lucru l-au demonstrat şi zecile de copii care au venit luni la Casa de Cultură din Năvodari, la preselecțiile unui concurs de profil. Părinții au fost, însă, mai emoționați decât cei mici. 
Casa de Cultură din Năvodari a fost gazda preselecțiilor pentru un concurs care descoperă noi talente. Zeci de copii au venit încă de la primele ore ale dimineții pentru a le demonstra celor din juriu că au talent.

“Avem copii din tot județul [...] cu dansuri populare, dansuri moderne, dansuri de societate, teatru, balet. Sunt copii foarte talentați și ne dorim foarte mult ca și din județul nostru Constanța, să meargă mai departe în marea finală”, a declarat Dora Botaș, director Casa de Cultură Năvodari.

Fie că știu să danseze sau să cânte, copiii nu au scăpat de emoții atunci când au intrat pe scenă. Dar au reuşit să le ascundă, pentru că mulți dintre ei sunt familiarizați cu acest tip de concurs. Părinții care i-au însoțit pe micuții talentați spun că sunt mândri de copii, indiferent dacă vor câștiga sau nu concursul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii