Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beach baruri cochete Beach bar-urile, la mare căutare

ro

19 Jul, 2013 11:03 2279 Marime text
Beach bar-urile sunt la mare căutare pe litoral. În ultimii ani, tot mai mulţi administratori de plajă au decis să amenajeze o astfel de locaţie pentru turiştii care vor să prindă bronzul perfect în timp ce savurează un cocktail delicios. Mai ales că cele mai multe dintre aceste baruri nu se închid odată cu apusul soarelui, ci … se transformă în ringuri de dans pentru petrecăreţi.

În nordul litoralului, există beach bar-uri pentru toate gusturile. De la melodiile anilor ‘70 şi până la cele mai noi hit-uri, în materie de muzică, toate preferinţele sunt acoperite. În plus, managerii acestor locaţii organizează concerte, jocuri şi diferite concursuri pe plajă.

“În general sunt multe familii cu copii, dar vin și foarte mulți tineri care vor să se distreze, să consume cocktail-uri, să consume bere … ca vara”, ne-a spus Daniela Predescu, manager beach bar.
În plus, ce poate fi mai relaxant pentru turişti decât să scape de arşiţa soarelui cu ajutorul unor cockailuri răcoritoare…

Unul din punctele forte ale acestor beach bar-uri este şi faptul că, odată cu apusul soarelui, turiştii pot rămâne pe plajă, pentru a continua distracţia…până la un nou răsărit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii