Se incarca...

Cosmetica | Remodelare Corporala | Epilare Definitivă

Raluca Spa

CENTER

CONVINGE-TE si descopera Raluca Spa CENTER

Unul dintre cele mai longevive centre de frumusete si estetică de pe piata de beauty din Constanța. Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, Raluca spa center oferă o gamă vastă de proceduri faciale și corporale, înglobând cele mai noi echipamente si utilizând produse recunoscute internațional.

Citeste mai mult

Epilare Definitiva

Epilarea definitiva SOPRANO ICE tehnologie medicala avansata pentru indepartarea pilozitatii.

Remodelare Corporala

Tratamentul LPG Cellu M6 Endermologie este lider mondial in stimulare celulara.

Rejuvenare

Spectaculosul Nir Infrared Skin Alma Lasers

Cosmetica

OxyGeneo este singura tehnologie care desfasoara 3 actiuni vitale in mod simultan.

Tehnologie

Datorita echipamentelor de ultima generatie, Raluca Spa Center iti ofera servicii premium pentru frumusetea corpului tau.

Epilare Definitiva
Soprano ICE
epilare definitivă cu laser

Fără durere și pentru toate tipurile de ten.

Team Member
LPG Cellu M6
Endermologie

Unul dintre cele mai performante tratamente de slabire si intinerire.

Team Member
OxyGeneo™
Rejuvenare

Creeaza un ten hranit, echilibrat si sanatos.

Galerie

Clientul nostru este persoana activă, exigenta, selectivă care pune accent pe imagine, sănătate și frumusețe, conștient că acestea sunt elementele care-i evidențiază personalitatea.

Cosmetica si remodelare corporala

Pielea este haina ta cea mai de preţ, pe care o porţi mereu, indiferent de tendinţe. Este oglinda ta. A echilibrului dintre mediul exterior şi cel interior.

LPG Cellu M6 Endermologie

stimulare celulara
Programul Lipomassage al aparatului LPG Cellu M6 Keymodule 2I actioneaza la suprafata tesutului cutanat declansand lipoliza - procesul de ardere a grasimilor. Activarea mecanica a lipolizei, stimuleaza adipocitele (celulele grase), favorizand reducerea volumului tesutului gras localizat si reducerea treptata a celulitei. Efectul va fi unul de slabire, sculptare, fermitate si netezire.

OxyGeneo™

Curatare | Oxigenare | Infuzie
Asemeni izvoarelor calde naturale, Tehnologia OxyGeneo iti aduce puterea de vindecare, hranitoare si regeneratoare a naturii prin declansarea unei reactii in corp care directioneaza oxigenul catre zona tratata, permitand o absorbtie optima de nutrienti regeneranti. De asemenea, OxyGeneo curata si exfoliaza stratul exterior al pielii.

Laser Soprano Ice

Epilarea definitiva
Ca urmare a creșterii standardelor de frumusețe și îngrijire corporală, au apărut metode moderne de epilare definitivă cu laser, cea mai avansată tehnologie fiind Soprano Ice. Soprano Ice este cea mai completă și eficientă soluție pentru îndepărtarea părului disponibilă azi, incorporând multiple lungimi de unde pentru lasere și multiple tehnologii.