Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CSM Constanța a încheiat anul cu victorie, și la masculin, și la feminin (GALERIE FOTO)

ro

18 Dec, 2022 10:43 2162 Marime text


CSM Constanța a încheiat anul 2022 cu victorie și la masculin, și la feminin, în competițiile de seniori.

Astfel, în eșalonul de elită, Divizia A1, jucătorii antrenați de Răzvan Parpală au dispus pe teren propriu de U Cluj, scor 3-0 (25-19, 25-19, 25-14), în ultima partidă din tur.
 

CSM Constanța încheie turul Diviziei A1 la Volei Masculin cu încă o victorie după ce se impune cu CS U Cluj, pe teren propriu, în trei seturi, 3-0, la capătul unui meci dominat autoritar, astfel ambele echipe de volei CSM Constanța, masculin și feminin, terminând anul cu victorii.
 
Băieții antrenați de Răzvan Parpală au făcut un meci foarte bun azi, cu Ovidiu Darlaczi principalul realizator, 15p (3 ași și 3 blocaje), Andrei Druță 14p (1as și 1 blocaj), Tevin St. Jean 8p, Vidoni 7p, Grigore 7p, Arquez 2p, Asmarandei 1p, Gavriz, Frîncu, Cămui, Muscină, Pavel, Manole.
 
Urmează o perioadă de pauză, de refacere pentru cei care încă se resimt după accidentări minore, iar 2023 va debuta cu meciuri tari contra Craiovei și Dejului.
 
Mulțumim tuturor celor de sală! Sărbători fericite, ne revedem în noul an cu și mai mult volei!, este mesajul CSM Constanța.

 
La feminin, în eșalonul secund, Divizia A2, echipa de pe litoral a întâlnit în deplasare CSU Galați, de care a dispus în cinci seturi, scor 3-2.  
 

CSM Constanța încheie anul pe primul loc al clasamentului după ce s-a impus într-un meci foarte disputat, cu CSU Galați, în cinci seturi! Fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au început hotărâte partida, adjudecându-și primul set la 7 însă pierzându-le pe următoarele două la 18 și 19. CSM Constanța a avut puterea să revină pe tabela și a trimis meciul în set decisiv după un set patru câștigat la 18.
 
În ultimul act fetele au fost concentrate și nu au făcut multe greșeli, cu atacurile găsind terenul advers și cu CSU Galați mergând cap la cap cu noi până la punctul 13. Finalul a fost dramatic, unul în care CSM Constanța a închis meciul prin două puncte realizate de Marilena Puică, unul din atac ca mai apoi ultimul punct al meciului să fiu un serviciu as!


 
CSM Constanța încheie anul pe primul loc al seriei și se pregătește de un retur de foc!, se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii