Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Farul Constanța, întâlnire cu elevii de la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul“. Proiectul „Învățăm să fim campioni“, prima acțiune pe 2023 (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

11 Jan, 2023 11:38 2810 Marime text

UPDATE 4 


Elevii școlii nu au ratat prilejul de a face fotografii cu cei de la Farul, care le-au oferit și autografe.


UPDATE 3 

Școala 29 a primit în dar un tricou personalizat al Farului, cu semnăturile jucătorilor și a lui Gheorghe Hagi, mingi de fotbal, dar și 50 de bilete la meciul de campionat cu CFR Cluj. Totodată, copiii au fost invitați să vină și la meciul amical cu Cerno More Varna.

UPDATE 2 

Nu lipsește nici Gabriel Georgescu, inspectorul de educație fizică și sport de la ISJ Constanța.


UPDATE 1 

La acțiune participă și Costin Mega (director marketing Farul), si Ionuț Florea (antrenorul echipei feminine).

Farul Constanța continuă și în acest an proiectul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Astăzi, în prima acțiune de acest gen din 2023, reprezentanții liderului Superligii au fost în vizită la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța. 

Au participat doi jucători de la echipa mare (Marian Aioani și Rolandas Baravykas), David Nemțanu (un junior de perspectivă din pepinieră), dar și Felicia Guțu, de la formația feminină a Farului, care e și ea pe primul loc în campionat.

Nu au lipsit nici Alex Mățel (team-managerul Farului), nici Ion Constantinescu, glorie a clubului constănțean.

Precedentele întâlniri cu elevii, de când a debutat proiectul, s-au derulat la Liceul Teoretic „George Călinescu”, Liceul Energetic, Liceul Teoretic „Decebal“, Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“, Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ și Școala Gimnazială nr. 8.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii