Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un nou meci amical pentru echipa de Liga a 3-a Gloria Băneasa

ro

15 Feb, 2023 11:11 1948 Marime text
 
Echipa de fotbal Gloria Băneasa, care ocupă locul șapte în seria a treia a Ligii a 3-a, dispută sâmbătă, 18 februarie, un nou meci amical, întâlnind, pe stadionul din Medgidia, de la ora 13.00, formația locală, CS Medgidia, clasată pe poziția a treia în Liga a 4-a a județului Constanța.
 
Gloria Băneasa a susținut un test și cu echipa Under-19 a CSA Steaua București, pe care l-a câștigat cu 4-2, golurile învingătorilor fiind marcate de Marius Dumitrașcu (2), Liviu Godin și Victor Militaru.
 
De asemenea, echipa din Băneasa s-a duelat într-un meci amical și cu Axiopolis Cernavodă, liderul (cu punctaj maxim) al Ligii a 4-a, partida încheindu-se la egalitate, 3-3. Pentru Gloria au înscris Cătălin Iordache, Victor Militaru și Cosmin Dane (autogol), în timp ce marcatorii lui Axiopolis au fost Dănuț Petrescu, Alexandru Moise și Iulian Carabela.
 
Axiopolis Cernavodă a avut un amical și cu CSM Fetești, pe care l-a câștigat cu 4-2. Golurile formației din Cernavodă au fost marcate de Alexandru Moise (2), Leonard Rotar și Dănuț Petrescu.

UPDATE:

Sâmbătă, 18 februarie, a programat un amical și Axiopolis Cernavodă. De la ora 13.00, pe stadionul „Ideal“ din Cernavodă, echipa antrenată de Petre Grigoraș va întâlni CSO Filiași (locul 2 în seria a 7-a a Ligii a 3-a).  

Sursa foto: Facebook (Gloria Băneasa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii