Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou jucător la FC Farul Constanța

ro

19 Aug, 2020 20:52 2578 Marime text


Ștefan Fara este noul portar al clubului constănțean FC Farul. Informația a fost transmisă chiar de către reprezentanții clubului.

Iată mesajul transmis de aceștia:

Portarul Ștefan Fara este noul jucător al clubului nostru, urmând să evolueze pentru FC Farul în sezonul viitor al Ligii a 2-a. În vârstă de 19 de ani, acesta a făcut junioratul la Dinamo București, debutând la seniori pentru formația secundă a clubului din Ștefan cel Mare, iar în sezonul trecut a făcut parte din lotul echipei mari.

„Sunt foarte bucuros că sunt la o echipă de tradiție și sper să facem împreună o treaba cât mai bună. Cred că va fi un sezon dificil pentru că multe echipe își doresc să promoveze, toată lumea vrea să fie cât mai sus în clasament, dar sunt sigur că vom facem o figură frumoasă și vom termina printre primele echipe. Ar fi ideal să promovăm direct, să nu ajungem la baraj“, a spus Ștefan Fara, care este convins că se va adapta rapid la Constanța: „Pe unii dintre colegi, Gherghiceanu, Bârnoi, Bălan, îi știu bine, dar voi avea timp să mă cunosc și cu ceilalți și nu vor fi probleme“.

În schimb, FC Farul s-a depărțit de portarul Mihai Eșanu, căruia îi mulțumim pentru munca depusă în tricoul alb-albastru și îi urăm mult succes în carieră!

Sursa foto: fcfarulconstanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii