Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trident Triathlon Team Constanța, pe podium și la Naționale. Titluri de campion și alte medalii (galerie foto)

ro

04 Aug, 2021 00:00 4443 Marime text
 

 
  • Maria Amalia Singuran, Ionel Aleonte și ștafeta Fun au obținut medalii de aur la întrecerile desfășurate la Izvorani.
 
14 sportivi de la Trident Triathlon Team Constanța au participat, însoțiți de antrenorul Gabriel Constantinescu, la Campionatul Național de Triatlon Supersprint și la Campionatul Național de Triatlon Ștafetă Mixtă, de la Izvorani, iar evoluțiile lor, reușite, le-au adus mai multe medalii, inclusiv de aur.
 
„Ca de fiecare dată, sportivii noștri s-au întors triumfători. Îi felicităm pentru rezultatele remarcabile pe care le-au obținut!“, este mesajul clubului de pe litoral. Maria Amalia Singuran a devenit campioană națională la cadeți și a ocupat locul patru la Open feminin. Veteranul Ionel Aleonte a cucerit și el aurul, la AG+70, după cum pe locul întâi pe țară s-a clasat și ștafeta Fun, formată din Amalia Singuran, Ștefan Simion şi Luca Potecașu. Casia Maria Damian este vicecampioană națională la juniori 2 și ocupantă a poziției a șasea la Open feminin.
 
Medalia de bronz le-a revenit Alexandrei Sophie Iofciu (la cadeți, plus locul 7 la Open feminin), lui Gheorghe Pazu (la AG 45-49 și locul 5 la Open AG), dar și ștafetei mixtă de cadeți, formată din Amalia Singuran și David Ermilov. Alte două ștafete mixte, cea de juniori (Casia Damian - Mihnea Pazu) și cea de cadeți (Sophie Iofciu - Andrei Pazu), au încheiat concursul aproape de medalii, pe locul patru.
 
În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini cu sportivii de la Trident Triathlon Team. Photo credit by Radu-Cristi
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Sportivii de la Trident Triathlon Team Constanța s-au descurcat de minune la competiții de top de Duatlon și Aquatlon (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii