Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga Neînvins de zece meciuri, liderul Farul Constanța întâlnește Chindia Târgoviște, și ea cu o serie pozitivă (VIDEO)

ro

12 Nov, 2022 00:00 2398 Marime text

 
  • Aflați într-o formă de zile mari, „marinarii“ sunt neînvinși de peste două luni în toate competițiile, având zece meciuri la rând fără eșec în Superligă și Cupa României.
 
Liderul detașat al Superligii, Farul Constanța, susține sâmbătă meciul din etapa a 18-a, întâlnind în deplasare Chindia Târgoviște. Va fi o întâlnire interesantă, între două echipe care străbat perioade faste, ambele pierzând ultimul meci în campionat în luna septembrie.
 
Aflați într-o formă de zile mari, „marinarii“ sunt neînvinși de peste două luni în toate competițiile, având zece meciuri la rând fără eșec în Superligă și Cupa României (opt victorii și două egaluri - șapte victorii și un egal în campionat, o victorie și un egal în Cupă). În campionat, Farul are opt puncte avans față de a doua clasată. Rapid București (40 - 32), după 12 victorii, patru egaluri și un eșec, golaveraj 32-13. De cealaltă parte, Chindia a fost resuscitată de noul antrenor, Toni Petrea, formația târgovișteană având șase meciuri la rând în campionat fără eșec (cinci victorii și un egal, golaveraj 10-3). Ultimul eșec a fost pe 18 septembrie, 0-1 în deplasare cu U Cluj, pe când Farul a cedat ultima dată pe 5 septembrie, în acel eșec cu 3-4 de pe terenul CSU Craiova.

 
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Chindia!

 
„Vom avea un meci dificil, Chindia e într-o formă foarte bună, dar, ca la fiecare partidă, mergem să câștigăm. Avem un obiectiv, trei puncte, și sperăm ca sâmbătă seară să ne bucurăm din nou împreună cu fanii“, a declarat fundașul farist Mihai Popescu. „Meci foarte important, adversarii și-au revenit în campionat. Încep să joace din ce în ce mai bine, dar noi vom merge la victorie, încercînd să intrăm în pauza competițională cu un nou succes“, a spus și mijlocașul Carlo Casap. „Va fi o întâlnire foarte grea, pe care trebuie să o câștigăm. Trebuie să ne odihnim bine după meciul cu Rapidul și, de ce nu, poate intru și marchez cum am făcut-o în Giulești“, a spus și tânărul atacant Adrian Mazilu. În tur, la Ovidiu, Farul și Chindia au remizat, 0-0.




 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

 
În campionat, Farul are cel mai bun atac, cea mai bună apărare, cel mai bun golaveraj, cele mai multe victorii și e singura echipă cu numai o înfrângere. „Arătăm că suntem o echipă într-o formă foarte bună sau poate în cea mai bună formă. Suntem acolo, atât în Cupă, cât și în campionat. În campionat, la diferența de puncte care e, nu am cum să spun să vom sta pe acolo, să ne plimbăm. Nu, o să ne luptăm la titlu, ne dorim, vrem, ne pregătim. Trebuie să o facem foarte bine. Am câștigat puncte foarte multe până acum, nu mai știu de când nu am pierdut. Avem doar o înfrângere în campionat, și aceea așa și așa, din pricina a două greșeli individuale. Arătăm bine, dar stați liniștiți că voi munci în continuare, pentru că trebuie să găsesc soluții să fim mai buni în fiecare zi“, a arătat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Gheorghe Hagi i-a testat pe tinerii Farului în „vulcanul“ din Giulești. Puștii au luat examenul. Adrian Mazilu, debut cu gol (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii