Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii de la CS Medgidia, peste 20 de medalii la Cupa „Micul Luptător“, de la Călărași

ro

02 Aug, 2022 10:29 1579 Marime text
 
  • Pe prima treaptă a podiumului au urcat șapte luptători ai clubului din județul Constanța.
 
Sportivii de la secția de lupte a CS Medgidia (antrenor, Sorin Ștefan) au avut evoluții apreciate și la Cupa „Micul Luptător“, de la Călărași, întrecere la care au obținut 22 de medalii (șapte de aur, șase de argint și nouă de bronz).
 
Pe prima treaptă a podiumului au urcat Dalia Gheorghe, Andreea Naum, Ioana Drăgoi, Carmina Baba, Vlad Mangri, Marian Tănase și Andrei Drăgoi.
 
Medalii de argint au obținut Sara Gheorghe, Gabriela Nedelcu, Alexandra Tănase, Andreea Călin, Mario Cantea și Gabriel Naum.
 
Medaliații cu bronz au fost Natalia Jaca, Irina Ionașcu, Ana Moldoveanu, Darius Nae, Sașa Naum, Rareș Moldovan, Laurențiu Gheorghe, Petrică Mihoc și Raisa Monea.
 

O nouă reușită pentru copiii care activează la Secția de Lupte a Clubului Sportiv Medgidia! Atât copiii, cât și antrenorul merită felicitări, este mesajul clubului din județul Constanța.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii