Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby CS Năvodari, meci pe teren propriu cu RC Bârlad. Confruntarea va fi transmisă în direct

ro

28 May, 2022 00:00 2271 Marime text
Sursa foto: CS Năvodari
 
  • Echipa din Năvodari se află pe locul cinci, cu opt puncte, având două victorii și două înfrângeri până acum.
 
Echipa de rugby CS Năvodari dispută sâmbătă, 28 mai, meciul din etapa a șasea a Ligii Naționale, grupa B, întâlnind pe teren propriu, de la ora 12.00, pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari, RC Bârlad.
 
Meciul va fi transmis în direct de TVR1. În clasament, CS Năvodari (antrenori, Cristina Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase) se află pe locul cinci, cu opt puncte, în timp ce formația bârlădeană ocupă poziția a șaptea, ultima, cu un punct. În cele patru meciuri susținute până acum, echipa din județul Constanța a înregistrat două victorii și două eșecuri (CS Năvodari - RC Grivița UNEFS București 44-37, CS Politehnica Iași - CS Năvodari 17-20, CS Năvodari - CSA Steaua 3-97, Dinamo - CS Năvodari 95-12), pe când RC Bârlad a cedat în toate cele patru confruntări de până acum.
   
Biletele de intrare pentru acest meci pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro sau de la stadion (în ziua meciului). „Vrem să terminăm pe locul al treilea, după cele două echipe mari din capitală (Steaua și Dinamo), iar în play-out să avem o evoluție cât mai bună. Ne-a prins bine pauza de două săptămâni după meciurile cu Steaua și Dinamo, am reușit să mai refacem din jucătorii accidentați”, a declarat Cristian Husea, potrivit site-ului oficial al CS Năvodari. În etapa următoare, CS Năvodari va întâlni în deplasare CSM Galați, sâmbătă, 4 iunie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
Rugby
CS Năvodari a jucat cu Dinamo București. Cu ce scor s-a încheiat partida

 
Rugbyștii de la CS Năvodari, două meciuri, două victorii în Liga Națională
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii