Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arbitrul constănțean Robert Diaconescu, delegat la meciul Germania - Țările de Jos, din Rugby Europe Championship

ro

18 Jan, 2023 14:56 2185 Marime text


Două brigăzi de arbitri de rugby din România au fost delegate la partide din Rugby Europe Championship, cea mai importantă competiție internațională organizată de forul continental.

Ambele partide, Georgia - Germania (programată la Tbilisi) și Germania - Țările de Jos (la Neckarsulm), se dispută în grupa A.

La a doua confruntare, arbitru va fi Alexandru Ionescu, ajutat de constănțeanul Robert Diaconescu și de Vlad Iordăchescu. Meciul se va juca pe 18 februarie, în runda a treia, ultima din faza grupelor.

Georgia - Germania se dispută în prima etapă. Arbitru de centru a fost desemnat Cristian Șerban, care va fi ajutat la margini de Radu Petrescu și Nicolae Frățilă.       

Fost rugbyst, Robert Diaconescu a fost desemnat cel mai bun arbitru din România pe 2022 în ancheta Federației Române de Rugby. Robert Diaconescu s-a impus cu 739 voturi, în urma sa pe podium clasându-se Alexandru Ionescu – 371 voturi și Vlad Iordăchescu – 355 voturi.

„Cavalerul“ de pe litoral este și antrenor la echipele de rugby juniori ale CS Năvodari, dar și profesor de educație fizică și sport la Școala Gimnazială nr. 1 Peștera.
 
Sursa foto: Facebook (Silvian Buliga)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii