Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Proiectul național FAST (Fii Avocat în Școala Ta!), lansat la Constanța (GALERIE FOTO)

ro

31 Oct, 2022 15:59 1963 Marime text
Cătălin Filișan și Sorin Mihai
 
Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în parteneriat cu Baroul Constanța, organizează azi, 31 octombrie 2022, începând cu ora 16.00, în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ Constanța, conferința de lansare a celei de-a doua ediții a proiectului național FAST (Fii Avocat în Școala Ta!)
 
Proiectul se adresează unităților de învățământ preuniversitar din municipiu și județ și urmărește dezvoltarea unei culturi juridice în rândul tinerilor, precum și creșterea interesului pentru educație juridică.
 
La eveniment vor participa avocați voluntari, elevi și manageri școlari din instituțiile de învățământ care au fost implicate în prima ediție a proiectului, dar și care s-au înscris pentru acest an școlar.

Participă: avocatul Cătălin Filișan,  decanul Baroului Constanța, Sorin Mihai, inspectorul general școlar ISJ Constanța, dar și reprezentați / directori ai școlilor din Constanța.

UPDATE:

Este prezent și Ali Șenol, subprefect.

UPDATE:

Decanul  Baroului Constanța a ținut sa mulțumească ISJ Constanța pentru implicarea în acest proiect.

De asemenea, Cătălin Filișan a mai mulțumit tuturor celor implicați în proiect, zeci de avocați și directori ai școlilor din Constanța.

UPDATE:

La rândul sau, șeful ISJ Constanța a menționat ca proiectul are o importanță deosebită și că educația juridică aduce un avantaj enorm învățământului constănțean.
Este foarte important pentru noi ca avocați cu experiență să vine în clasele din județul Constanța.  Noi primim informații de la oameni foarte bine pregătiți. Am convingerea că vom culege roadele în timp, că elevii vor avea avantaje din acest parteneriat. Informația trebuie luată în mod corect, de la oameni specializați.  Vă mulțumim încă o dată!, a mai spus șeful ISJ Constanța.
UPDATE:

Decanul Baroului Constanța a atras atenția asupra fenomenului generat de trafic de droguri.

Subprefectul a precizat că educația și justitia se înțeleg foarte bine, mărturie numărul celor participanți la proiect.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și: 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii