Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a dispus de CS Municipal Târgovişte

ro

07 Mar, 2021 20:23 2321 Marime text
 
  • Tierra Henderson a fost principala marcatoare a echipei de pe litoral în confruntarea de astăzi.


O victorie şi un eşec este bilanţul echipei feminine de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa în turneul disputat disputat în Liga Naţională, în acest final de săptămână, în Sala Sporturilor din municipiul de la malul mării.
 
După ce a cedat, greu, cu CSTBv CSU Olimpia Braşov, scor 63-67 (11-18, 15-22, 18-19, 19-8), formaţia de pe litoral a învins, astăzi, CS Municipal Târgovişte, principala contracandidată în momentul de față la poziția a șasea a clasamentului.
 
Phoenix CSU Neptun s-a impus cu 76-68, conducând şi la pauză, cu 45-36.
 
Pe sferturi, scorul în partida Constanţa - Târgovişte a fost 25-24, 20-12, 21-12, 10-20.
 
Pentru echipa de pe litoral au marcat Tierra Henderson - 23p, Nicoleta Mititelu - 16p, Anna Kelly - 12p, Bianca Voica-Nagy - 9p, Tia Wooten - 7p, Bianca Fota - 5p, Andreea Beldian - 3p şi Shereen Sutherland - 1p.

Surpriză și nu prea!
 
Încrederea în propriile forțe și curajul de a ne depăși limitele ne-au fost răsplătite astăzi cu un succes pe cât de neașteptat, pe atât de categoric.
 
Spunem neașteptat pentru că încă suntem departe de nivelul pe care ni-l dorim și în plin proces de formare a echipei, însă în grafic cu obiectivele stabilite pentru ultima parte a acestui sezon.
 


Așa cum am anunțat încă de acum o lună, chiar dacă mai târziu decât ne-am fi așteptat, în sfârșit ne-am maturizat și a venit momentul să atacăm marea perfomanță în baschetul feminin din România.
 
Cele patru victorii din returul campionatului, dar mai ales maniera în care acestea au fost obținute, nu sunt deloc întâmplătoare și ne alimentează convingerea că ne aflăm în fața unui sezon cu totul special pentru Phoenix CSU Simona Halep Constanța.
 
Iar meritele pentru acest parcurs sunt ale fiecăruia dintre noi, de la primul angajat al clubului, până la staff-ul tehnic, jucătoare și, nu în ultimul rând, suporterii care ne-au fost alături în fiecare moment, indiferent de conjunctură, se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii