Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micii fotbalişti din Cumpăna, în vizită la Parlamentul European din Bruxelles (galerie foto)

ro

06 Dec, 2019 00:00 2838 Marime text

În urma rezultatelor de excepţie obţinute pe parcursul anului 2019, componenţii echipei de minifotbal a clubului sportiv Victoria Cumpăna din judeţul Constanţa se află în aceste zile în Belgia, la Bruxelles, în vizită la cea mai reprezentativă instituţie a Uniunii Europene, Parlamentul European.


Miercuri, 4 decembrie, sportivii au fost prezenţi în instituţia europeană la evenimentul dedicat Zilei Naţionale a României. Însoţiţi de viceprimarul comunei Cumpăna, Florin Neagu, si de antrenorul Cristian Mustacă, micii jucători au fost întâmpinaţi la Bruxelles de primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, prezentă la ultima sesiune plenară din anul 2019 a Comitetului European al Regiunilor. Această vizită la Bruxelles a fost efectuată cu sprijinul europarlamentarului Rovana Plumb.


Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)


Citeşte şi:

Au ocupat locul doi pe ţară la Cupa Satelor! Micii fotbalişti de la Cumpăna vor avea parte de o experienţă unică la meciul România - Spania (galerie foto)

CS Cumpăna a câştigat faza judeţeană a Cupei Satelor, ediţia 2019/2020 (galerie foto)

Interviu online cu Ion Răuţă, directorul CS Victoria Cumpăna Turneul final al Cupei Satelor, organizat fără reproş la Cumpăna. Mesajul reprezentanţilor FRF

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii