Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupte Premii pentru rezultatele frumoase ale CS Victoria Cumpăna la Cupa României pentru cadeţi

ro

07 Apr, 2021 00:00 3264 Marime text
  • Primăria Cumpăna, dar şi clubul sportiv au oferit premii în urma evoluţiilor deosebite de la Cupa României la lupte.
  • CS Victoria Cumpăna a obţinut patru medalii, iar în clasamentul pe cluburi, la feminin, a urcat pe locul trei.
  • În această ierarhie, echipa din judeţul Constanţa a devansat cluburi mari, cu tradiţie în lupte.
 

Sportivii de la secţia de lupte a CS Victoria Cumpăna au avut rezultate deosebite şi la Cupa României pentru cadeţi, întrecere care s-a desfăşurat la Piteşti.

Pregătiţi de Vasile Vicol, reprezentanţii clubului sportiv din comuna constănţeană au evoluat foarte bine şi au obţinut patru medalii (trei de argint şi una de bronz). Rezultatele au fost: Bianca Iancău - locul 2 (categ. 40 kg), Gabriela Prodan - locul 2 (categ. 49 kg), Alina Tabert - locul 2 (categ. 73 kg), Marian Prodan - locul 3 (categ. 55 kg), Isabela Marin - locul 5 (categ. 43 kg), Mihai Burcin - locul 7 (categ. 92 kg). De asemenea, în clasamentul pe echipe, la feminin, CS Victoria Cumpăna a ocupat un onorant loc trei, din 40 de cluburi participante. De menţionat că Isabela Marin a luptat accidentată, iar Gabriela Prodan e mai mică cu doi ani ca vârstă.

Rezultatele de la Piteşti au fost răsplătite financiar la Cumpăna, de autorităţile locale, dar şi de club, într-o festivitate la care au participat primarul localităţii, ec. Mariana Gâju, dar şi directorul CS Victoria Cumpăna, Ion Răuţă.
 

„Sunteţi ambasadorii comunei Cumpăna”

„Aşa cum vă spun de fiecare dată, sunteţi ambasadorii comunei Cumpăna, cei mai buni, voi, micii sportivi. Am început de la sportul de masă şi încercăm împreună cu profesorii care vă instruiesc să vă aducem la sportul de performanţă. Anul acesta, participaţi la 13 competiţii. Sunteţi secţia cu cele mai multe întreceri într-un an. Medalii frumoase, valoroase, la Cupa României, au venit la Cumpăna. Premiile sunt atât din partea clubului, cât şi a Primăriei. Cât de frumos este să spuneţi: «Am contribuit şi eu la promovarea comunei Cumpăna»! Lucrurile sunt făcute cu mult suflet, de voi, copii, de părinţi, dar şi de noi, administraţie publică locală, conducerea clubului şi antrenori. Sănătate! Vă îmbrăţişez cu drag!”, li s-a adresat micilor luptători primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju.

„Ne-am întors acasă fericiţi de la Piteşti. În clasamentul pe echipe, CS Victoria Cumpăna a devansat cluburi mari, cu tradiţie în lupte”, a precizat şi Vasile Vicol.

În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la Cupa României.

Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)


Citeşte şi:

Primăria Cumpăna a premiat gimnastele care au participat la Cupa Ghimbav
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii