Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorul Mădălin Pîrvulescu, prima înfrângere la profesioniști. „Voi reveni anul viitor mai motivat, mai puternic și mult mai determinat“

ro

24 Dec, 2022 00:00 1716 Marime text
 
   
 
  • Sportivul de la Sharks Gym Constanța a întâlnind un adversar redutabil, din Ucraina, neînvins în opt meciuri anterioare, în care se impusese prin KO de cinci ori.    
 
Luptătorul constănțean Mădălin Pîrvulescu, de la Sharks Gym Constanța, a participat, în Polonia, în gala internațională KSW, una dintre cel mai mari promoții de MMA din Europa.
 
Neînvins până atunci la lupte în cușcă, sportivul pregătit de Daniel Asaftei și Cătălin Cășaru a disputat cu această ocazie al zecelea său meci la profesioniști, întâlnind un adversar redutabil, un luptător din Ucraina, Bogdan Gnidko, neînvins în opt meciuri anterioare, în care se impusese prin KO de cinci ori.    
 
Victoria i-a aparținut ucraineanului, iar Mădălin Pîrvulescu a oferit detalii și explicații pe marginea acestui meci într-o postare pe Facebook.

„Corpul voia, dar creierul nu se mai putea conecta la realitatea din cușcă!“
 
„Salutare, dragi prieteni, am avut onoarea de a lupta într-un eveniment foarte mare, într-o sală cu 15 mii de oameni prezenți, un eveniment memorabil și inedit, dar unde, din păcate, am încheiat actul competițional cu o înfrângere destul de dureroasă, prima mea înfrângere din cariera de profesionist.

Este doar o înfrângere, acest aspect nu mă va opri din ceea ce eu iubesc să fac, o să revin anul viitor mai motivat, mai puternic și mult mai determinat să arăt că ce s-a întâmplat la acest meci a fost doar o întâmplare și astfel de întâmplări nu mă reprezintă!

Iar, referitor la decizia arbitrului de a opri lupta, a fost o decizie foarte bună, deoarece corpul meu a reacționat din inerție și voință! Da, eu m-am ridicat foarte rapid de jos, dar creierul meu nu mai funcționa cum trebuie, iar arbitrul a oprit meciul pentru sănătatea mea.

Cu câteva momente înainte de lovitura de picior, am primit un genunchi neintenționat între picioare, care, din păcate, cred că m-a deconectat din concentrarea pe care o aveam asupra luptei și m-a scos din meci, iar apoi s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat!

Acestea sunt explicații, nu scuze, pe care consider că a trebuit să le dau celor ce sunt alături de mine și mă susțin, ca să înțeleagă ce s-a întâmplat și de ce arbitrul a oprit meciul, corpul voia, dar creierul nu se mai putea conecta la realitatea din cușcă!

Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare, de susținere și pentru emoțiile pe care le-ați trăit alături de mine, indiferent de rezultat! Vă promit că anul 2023 ne vom vedea mult mai puternici, mai motivați și mai ambițiosi!

Vă doresc sărbători cu multă sănătate și bucurii, iar anul ce vine să fie unul mult mai bun!! Oss, dragi prieteni!“, a fost mesajul lui Mădălin Pîrvulescu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Imaginile au fost preluate de pe contul de Facebook al lui Mădălin Pîrvulescu.
 
Citește și:
 
Mădălin Pîrvulescu, victorie în gala Heroes Fight League. Şi-a făcut un frumos cadou pentru ziua de naştere!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii