Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătoarea Gabriela Prodan va concura la Campionatul European. Premieră pentru sportivii din Cumpăna!

ro

18 May, 2021 00:00 3671 Marime text
  • CS Victoria Cumpăna a obţinut două medalii, aur şi bronz, la Campionatul Naţional Under-15.
  • Gabriela Prodan a ieşit campioană naţională, iar Andrei Istrate a urcat pe treapta a treia a podiumului.
  • Gabriela Prodan va reprezenta Cumpăna, dar şi România, la Campionatul European din Bulgaria.
 
Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a obţinut rezultate deosebite şi la Campionatul Naţional de lupte Under-15, care s-a desfăşurat la Tg. Mureş, cu participarea a 450 de sportivi.
 
Cumpăna a obţinut două medalii la această competiţie, aur prin Gabriela Prodan, care a devenit astfel campioana naţională a categoriei 50 de kilograme, şi bronz prin Andrei Daniel Istrate, la categoria 35 de kilograme. Totodată, Gabriela Prodan va participa şi la Campionatul European. „Este pentru prima dată cand un sportiv din Cumpăna este calificat la Campionatul European, iar Gabriela va reprezenta România la Campionatul Europen din Bulgaria, în data de 29 mai”, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
Pentru aceste performanţe, cei doi sportivi, dar şi antrenorul Vasile Vicol au fost recompensaţi financiar, atât din partea administraţiei locale, cât şi din cea a clubului sportiv. La festivitatea de premiere au fost prezenţi, pe lângă Gabriela Prodan, Andrei Istrate şi Vasile Vicol, ec. Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, şi Ion Răuţă, directorul CS Victoria Cumpăna.  
 
„Aceşti doi copii ne-au făcut să fim bucuroşi şi mândri. Sunt ambasadorii comunei Cumpăna prin sport, care este un mod de viaţă în localitatea noastră. La numai două săptămâni după ce a câştigat Cupa României, Gabriela Prodan a devenit şi campioană naţională. Andrei Daniel Istrate a cucerit medalia de bronz şi a adus o mare bucurie nu numai comunei Cumpăna, ci şi surorii sale, care, în aceeaşi zi, a împlinit 16 ani. Totodată, Gabriela Prodan va participa la Campionatul European din Bulgaria, unde va reprezenta Cumpăna şi România. Le mulţumesc cumpănenilor pentru că au avut încredere în Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, unde campionii se nasc prin muncă, prin priceperea profesională a antrenorilor şi prin strădaniilor conducerii cluburului, care se preocupă să asigure condiţii de pregătire la cel mai înalt nivel tuturor secţiilor”, a declarat ec. Mariana Gâju.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)  
 
Citeşte şi:
 
Luptătoarea Gabriela Prodan, de la CS Victoria Cumpăna, pe locul întâi la Cupa României
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii