Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Farul Constanța, în vizită la Liceul Energetic. Proiectul „Învățăm să fim campioni" continuă (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

29 Nov, 2022 10:44 2444 Marime text
Farul Constanța la Liceul Energetic ConstanțaProiectul derulat de Farul Constanța împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, „Învățăm să fim campioni"- Școala, primul pas spre performanță“, și-a derulat astăzi un nou episod, delegația „marinarilor“ fiind prezentă la Liceul Energetic din Constanța. 

Clubul de pe litoral a fost reprezentat la această întâlnire de Alexandru Buzbuchi, David Kiki (de la prima echipă), David Dumitra (internaâional de juniori al României) și Andreea Laiu (de la echipe de fete). 

Alături de sportivi au fost prezenți Costin Mega, director de marketing Farul, Alexandru Mățel, team managerul formației de seniori, dar și legenda faristă Ion Constantinescu.  

La întâlnire a participat și Gabriel Georgescu, inspectorul de educație fizică și sport de la ISJ Constanta.

Alături de Claudia Nițu, directorul liceului, din partea instituției de învățământ au participat și Liliana Puflene, coordonator proiecte și programe educative, Lavinia Neguțu, profesor de educație fizică și sport, dar și Mugurel Caracostea, profesor discipline tehnice.

Cei de la Farul au venit si cu cadouri, oferind trei mingi cu autografe, un tricou inramat, semnat de fotbaliști si de Gheorghe Hagi, dar și 50 de bilete la partida Farul - FC Botoșani, de duminică.

La final, elevii s-au fotografiat cu oaspeții de la Farul, care le-au oferit autografe.
 
În precedentele întâlniri cu elevii în cadrul acestui program, „marinarii“ și cei de la ISJ Constanța au vizitat în municipiu Liceul Teoretic „Decebal“, Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hașdeu“, Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“, Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ și Școala Gimnazială nr. 8. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

UPDATE
Proiectul „Învățăm să fim campioni". Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 8 (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii