Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga a 3-a Gloria Albești, victorie la scor și pas important către play-off

ro

20 Nov, 2022 12:24 2381 Marime text
 Sursa foto: Facebook (ACS Înainte Modelu)

Echipa de fotbal Gloria Albești a făcut un pas important pentru calificarea în turneul play-off, câștigând meciul din etapa a 13-a a sezonului regular, de pe teren propriu, contra uneia dintre contracandidate, Înainte Modelu.

A fost duelul dintre formațiile de pe locul doi (Gloria Albești – cu 22 de  puncte) și patru (Înainte Modelu – cu 20 de puncte), iar gazdele, antrenate de Vasile Enache și Gabriel Dinică nu numai că au reușit să câștige, dar au făcut-o și la scor, 4-0 (3-0).

Nu va fi deloc un meci ușor, cu atât mai mult cu cât în turul campionatului ACS Înainte Modelu s-a impus cu 3-1, iar în precedentele 7 confruntări directe de până acum oaspeții au câștigat de 4 ori, în celelalte 3 meciuri victoria revenind echipei noastre. După terminarea campionatului regular, ocupantele primelor patru locuri ale clasamentului vor disputa play-off-ul pentru promovarea în Liga 2, în vreme ce ultimele șase echipe vor juca în play-out pentru evitarea retrogradării, a fost mesajul Gloriei Albești înaintea meciului.

 
Au marcat Alexandru Muscă (9 – din penalty, 31), Cosmin Zamfir (11) și Robert Pîslaru (66).

În urma acestui succes, vicelidera Gloria Albești acumulează 25 de puncte și e la cinci lungimi de echipa de pe locul cinci, formația din Modelu.

O victorie la fel de importantă a realizat și nou promovata Gloria Băneasa, care a dispus cu 4-2 (2-2), în propriul fief, de o echipă de pe podium, Recolta Gheorghe Doja, a treia clasată!

Gloria se afla înaintea partidei pe locul opt, iar între cele două echipe era o diferență de opt puncte.

Pentru fomația din județul Constanța au marcat Iulian Badea (din penalty), Marius Dumitrașcu, Victor Militaru și Kenneth Obananaya, pentru oaspeți punctând Adrian Răduca și Mihăiță Năstase.

În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: CS Amara – FC Voluntari II 3-1 și CS Afumați – Agricola Borcea 3-0. Meciul Dunărea Călărași – Farul Constanța II se va disputa pe 23 noiembrie, de la ora 14.00. 

Clasament: 1. CS Afumați – 30p, 2. Gloria Albești – 25p, 3. Recolta Gheorghe Doja – 21p, 4. Farul II – 20p (12m), 5. Înainte Modelu – 20p, 6. Dunărea Călărași – 16p (12m), 7. Gloria Băneasa – 16p, 8. FC Voluntari II – 14p, 9. Agricola Borcea – 9p, 10. CS Amara – 7p.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii