Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La meciul CS Medgidia - CS Dinamo București DivA se strâng jucării pentru copiii nevoiași

ro

09 Dec, 2022 00:00 1779 Marime text

 
  • Aflată pe locul doi în clasament, CS Medgidia este calificată în turneul play-off de promovare în Liga Națională.
 
Echipa masculină de handbal CS Medgidia dispută duminică, 11 decembrie, ultimul meci din acest an, întâlnind, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia, CS Dinamo București DivA. 
 
Partida contează pentru etapa a 14-a (ultima din retur) din Divizia A, seria B. Aflată pe locul doi în clasament, cu 28 de puncte, având nouă victorii, un egal și trei înfrângeri în 13 partide, CS Medgidia (antrenori, Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga) este calificată în turneul play-off de promovare în Liga Națională. De cealalată parte, Dinamo DivA ocupă poziția a șaptea, penultima, cu zece puncte.
 
Meciul cu Dinamo DivA are și un caracter umanitar, cei care vor veni la meci fiind invitați să aducă jucării, care vor fi donate apoi copiilor nevoiași. „După reușita cu CSM Constanța, handbalul vă invită duminică, la ultimul meci al anului. Se anunță o super partidă, care are două mize importante: victoria băieților noștri și strângerea cât mai multor jucării pentru copiii nevoiași. «O jucărie înseamnă un zâmbet», este laitmotivul nostru în preajma sărbătorilor și te invităm și pe tine, să vii duminică, la meci, cu o jucărie și să o arunci din inimă pe teren, înainte de începerea partidei. Toate jucăriilor dăruite vor ajunge la micuții din familii defavorizate sau la micuții aflați în plasament. Campania și-a propus să-i ajute pe copiii nevoiași și să-i bucure de Crăciun, chiar dacă familiile lor nu iși permit să le cumpere câte un companion de joacă. Dăruiește din inimă!“, este mesajul CS Medgidia.
 
Gruparea din județul Constanța a obținut calificarea matematică în turneul play-ff de promovare etapa trecută, în urma victoriei de pe terenul CSM Constanța DivA, 31-30 (18-14). „CS Medgidia a câștigat la un singur gol distanță, scor 31-30, partida disputată pe terenul lui CSM Constanța. A fost o luptă acerbă la semicerc, mai ales pe finalul ultimei reprize. Deși «panterele» au condus la pauză cu 18-14, constănțenii s-au apropiat îngrijorător de ei pe tabelă, făcându-le misiunea de a câștiga, tot mai dificilă. Medgidia n-a cedat și a tras din greu, pentru o victorie superbă în zi de sărbătoare. Felicitări băieți! Ați fost la înălțime!“, se menționează pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
În clasament, formația din Medgidia secondează CSM Alexandria, care a câștigat toate cele 12 meciuri jucate până acum, având astfel 36 de puncte. Primele două clasate cu drept de promovare din fiecare serie de Divizie A se califică la turneul play-off pentru accederea în prima ligă, care va avea loc în perioada 5 februarie – 7 mai (tur-retur). La finele turneului, ocupantele primelor două poziții vor promova direct, urmând ca formațiile de pe locurile 3 și 4 să joace meciuri de baraj cu formațiile de pe locurile 11 și 12 din prima ligă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:
 
Pe locul doi în clasament
Handbaliștii de la CS Medgidia, victorie și la primul meci din partea secundă a Diviziei A (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii