Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanța s-a organizat prima competiție oficială de Fitness Challenge din România (GALERIE FOTO)

ro

06 Jul, 2022 00:00 2632 Marime text

 
  • Disciplina Fitness Challenge este un circuit de șase exerciții cu durata de două minute fiecare (număr maxim de repetări posibile) și pauză de două minute între ele.
 
Premieră națională la Constanța, unde s-a organizat prima competiție oficială de Fitness Challenge din România, Ogen Gym Fitness Challenge. 
 
Disciplina Fitness Challenge este un circuit de șase exerciții (Pull Ups, Jefferson Squat, Dips, Lunges, Snatches, Sit Ups) cu durata de două minute fiecare (număr maxim de repetări posibile) și pauză de două minute între ele. Totalul repetărilor efectuate reprezintă scorul final, pe baza căruia se stabilește clasamentul. Concursurile sunt deschise tuturor categoriilor de sportivi și sportive. Întrecerea de la Constanța a fost găzduită de sala Ogen Gym, iar pe litoral se va mai desfășura în acest an o întrecere de profil, Miss & Mister Fitness Challenge, pe 13 august, la Mamaia.
 
Constanța deține rezultate deosebite la Fitness Challenge și la competițiile internaționale de top. La ediția 2022 a Campionatului European desfășurat în Spania, la Santa Susanna, Diana Pivniceru, de la CS Farul Constanța, a urcat de patru ori pe podium, cucerind aurul european la Silver Fitness Challenge perechi, alături de Severin Irimia (cei doi devenind astfel campioni europeni la această probă), argint la Silver Individual Fitness Challenge și la Silver Fitness Challenge Team și bronz la Gold Individual Fitness Challenge. De asemenea, la Euro evoluții de nivel a avut și Elena Novac, de la CS Power Gym Constanța, care a obținut trei medalii: aur la Silver Individual Fitness Challenge (campioană europeană) și argint la Gold Individual Fitness Challenge și la Silver Fitness Challenge Team. 
 
Diana Pivniceru este și campioană balcanică la Fitness Challenge, dar și clasată în top 5 la Campionatul Mondial, ea fiind și antenoare a lotului național de Fitness Challenge. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Dan Pandelea)
 
Citește și:

Constănțeanca Diana Pivniceru, antrenoare a lotului național de Fitness Challenge
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii